De vegades les coses més extraordinàries apareixen del no-res, i ens les trobem just davant del nas. Hem d’estar amb el cor ben obert perquè flueixin a través nostre i ens guiïn.

Reproducir vídeo

L’Andrea és una apassionada de les lletres: les seves mans creen coses tan boniques com jocs lúdics a Mopisio Studio. Ja fa bastants anys que es va fer un propòsit: compartir el que li agrada fer i poder-ne viure.

La Núria es va enamorar dels colors de l’Equador ja fa més de tres anys. Troba la pau a través de l’escriptura i, sempre fidel als seus personatges, intenta compartir-los amb el món.

Cuentos de luz és un projecte creat a foc lent durant un any i mig a Quito (Equador). Amb molt d’afecte hem aconseguit completar diferents processos de qualitat de forma independent també a Catalunya. La Núria i l’Andrea som les capitanes d’aquest projecte i, tot i les tempestes, amb molta il·lusió hem aconseguit materialitzar aquest tresor que avui tens entre les mans.

Creiem que les coses fetes amb amor, des del cor, tenen un efecte positiu en la gent. Parlem d’aquest plat de l’àvia que per molt que t’esforcis mai queda igual al que feia ella; o del cafè dels matins que preparen a la cafeteria on saben el teu nom. Les coses fetes amb amor es noten, tenen essència.

Quan tens una idea, d’aquestes que neixen de converses llargues o reflexions inesperades i a sobre més algú les comparteix amb tu! Quan li poses hores, esforç, dedicació i en tot el procés sempre hi ha amor… Es nota!

Així que amb molt d’amor i il·lusió, et volem presentar un projecte en el qual hem posat el cor: Cuentos de Luz. L’art, les creacions, l’esforç, la dedicació, la paciència, l’aprenentatge… Tot això esperem transmetre en l’essència de Cuentos De Luz i que el percebis en tocar-lo, olorar-lo, llegir-lo, observar les increïbles històries que amaga.

Cuentos de luz és una caixeta de fusta que a la vegada és una làmpada i va acompanyada d’uns contes fantàstics originals i unes làmines il·lustrades. Cada conte té tres làmines, que es van afegint a la caixeta a mesura que el lector va llegint la història.

La caixeta pretén crear moments màgics entre els adults i els nens i les nenes. Un objecte artesanal, de llarga vida, amb històries en un format especial, perquè t’acompanyin de nit —o de dia; tu decideixes!—. Una de les coses més meravelloses que tenen aquests moments compartits de literatura i imaginació és que ajuden els més petits a potenciar la seva intel·ligència emocional.